Wooden Box to fit Beatrix Potter Hill Top Garden Design

£145.83

5 in stock

Description

These deep wooden boxes are hand-made by my colleague Adam Mills, watchmaker and silversmith in his studio in Surrey. They have been designed to display the Beatrix Potter Hill Top Garden design, their shape based on the long case clock which was one of the inspirations behind the embroidery design.

Made in American black walnut, they are 9cm deep and are therefore designed to sit on a shelf or similar for display, rather than hanging on a wall. They include ‘TruVue’ conservation grade clear glass with 99% UV protection and pre-cut museum standard conservation mount board over which the work can be stretched.

The box is designed to fit the hand-engraved brass surrounds, or card window mounts to surround the finished design.

The reverse of the box is formed from a sliding panel which allows access to the interior for inserting the embroidery. The space within the box may be used for secret storage if you wish!

PLEASE NOTE: that these boxes are made to order and can take several months to produce. On placing your order, we will contact you to confirm estimated delivery time. 

Additional information

Weight 1090 g
Dimensions 22.5 × 22.5 × 9.5 cm
COLOUR

GOLD, DARK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wooden Box to fit Beatrix Potter Hill Top Garden Design”

Your email address will not be published. Required fields are marked *